Ballonnengetallen

Deze ballonnengetallen zijn speciale ballonpilaren in de vorm van nummers. Fantastisch bij de verjaardag van uw kleine of bijvoorbeeld als aankleding bij de ingang van een Sweet 16 party! Maar ook voor andere gelegenheden zoals jubileums, 12½-, 25- of 50 jarig huwelijk zijn deze getallenballonnen natuurlijk uitermate geschikt. Deze getallen kunnen in elke gewenste afmeting en kleurencombinatie of thema gemaakt worden en kunnen zowel voor binnen als buiten gebruikt worden.

Naast de gebruikelijke kleuren en ballonnen maak ik ook veelvuldig gebruik van speciale ballonnen en speciale kleuren zoals bijvoorbeeld metallic of parelmoer ballonnen voor een extra chique uitstraling. Bekijk gerust eens de kleurenkaarten.

De ballonnengetallen worden altijd ter plaatse op maat gemaakt. Neem gerust even contact met mij op voor meer informatie. Ik neem graag de tijd om uw wensen door te spreken.

Bezorgen / Plaatsen

Ballonnenfantasie bezorgt en plaatst niet alleen in Oldenzaal, maar in heel Twente en omstreken zoals ondermeer Hengelo, Deurningen, Borne, Delden, De Lutte, Denekamp, Beuningen (Ov.), Weerselo, Tubbergen, Albergen, Rossum, Ootmarsum, Vasse, Enschede, Losser, Overdinkel, Glanerbrug, Almelo, Wierden, Vriezenveen, Nijverdal, Rijssen, Goor en Haaksbergen.

Tegen vergoeding plaatsen en bezorgen wij door heel Nederland!